Neutrális Üvegfólia

A neutrális vagy más néven nem-tükröző ablakfóliák régi stílusú épületeken is felhasználhatóak a külső megjelenés jelentős megváltoztatása nélkül.

Az egyedülálló felépítéssel és teljesítménnyel bíró alkotóelemek felhasználásával, melyet csak a LLumar ablakfóliákban találhatunk meg, gyártónk az Eastman a piacon található legkorszerűbb hővédő fóliákat tudja előállítani.

A nem-tükröző fóliák kiszűrik a nap melegét és vakítását, de a fényt áteresztik. Ezen fóliák alkalmazásával új stílust kölcsönözhetünk egy idejét múlt épületnek az ablakcsere költségének töredékéért és anélkül, hogy átmenetileg ki kellene költöztetni az ott lakókat vagy dolgozókat.

A nem-tükröző ablakfóliák gyakran az idősebb épületek hő és fényvédelmére is szolgálnak, mivel ezek nem kölcsönöznek tükrös kinézetet az épületnek.

Az N sorozatba tartozó ablakfóliák egy különleges fémszórási eljárásnak köszönhetően – amely során kimagasló teljesítménnyel bíró fémek és különleges a LLumar fóliák gyártásához előállított ötvözetek vihetők fel a fóliára – kiemelkedő színstabilitással, élettartammal és teljesítménnyel rendelkeznek.

A LLumar termékek rendelkeznek az Eastman által levédett karcmentes réteggel. Ez a fóliaipar legellenállóbb és legtartósabb kristálytiszta karcmentes rétege, mely biztosítja, hogy az ablakok tisztíthatóak legyenek bármilyen hagyományos eljárással. Bizonyos fóliák léteznek kültéri változatban is, melyek speciális kültéri ún. HELIOS – karcmentes réteggel (ER) vannak ellátva.

Továbbá minden ablakfóliánk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.

Foltom Kft.

Cégnév:
FOLTOM Szolg. és Ker. KFT

Adószám:
14061266-2-09
Céget bejegyző bíróság neve:
Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 09-09-013935

Műhely cím: 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61. (MOMÁL udvar)

Székhely, postai cím: 4031 Debrecen, István út 133. V/15.

A Foltom Kft. mindig is szem előtt tartotta a vevők igényeit, ezért szolgáltatásait és termékskáláját a piac legújabb kínálatához alakítja, miközben régi vevőköréről sem feledkezik meg. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is meggyőződik erről, mint cégünk egy újabb elégedett ügyfele.