Dekoratív Üvegfólia

A színes vagy mintázott dekorfóliákkal megváltoztathatunk bármilyen üvegfelületet.

A LLumar dekoratív fóliák rendkívül jól alkalmazhatóak iroda helységek átalakítására, éttermek látványosabbá tételére, egyedi üzlet helységek kialakítására, vagy hotel szobák kinézetének módosítására.

A matt ablakfóliák nagymértékben átengedik a napfényt, ugyanakkor meggátolják a belátást, így remek megoldást nyújtanak otthonunk vagy irodánk ablakainak átláthatatlanná tételéhez, belátás védelemre.

A LLumar dekorfóliák hasonló hatást keltenek, mint a maratott üveg, annak költségének töredékéért. Dekorfóliáink kihangsúlyozzák a kreativitást és a flexibilitást. A gyakorlott kivitelezők kézzel vagy akár plotter segítségével bármilyen mintát vagy logót ki tudnak vágni az anyagból, amely teljesen egyedi látványt nyújt az ablakok, ajtók vagy térelválasztók üvegfelületein.

Bár a maratott üveg mintái széles körben alkalmazhatóak és feltűnést keltenek, beszerelésük és fenntartásuk körülményes. A mart üveg módosítása majdnem hogy lehetetlen és a tisztítása is problémákat okozhat.

Ezzel szemben a LLumar dekorfóliák bármikor eltávolíthatóak, változtathatóak, míg kinézetre igen hasonlóak a mart üveghez. Ez a rugalmasság jól kihasználható bérelt irodák vagy más üzleti helyiségek esetén, ahol a céges logó vagy arculat az idő teltével átalakítható.

A LLumar dekoratív ablakfóliák különféle színekben és mintákkal állnak rendelkezésre, úgymint csíkos, sávos, négyzethálós, pöttyös vagy piros, sárga, zöld, kék, bronz vagy matt fekete, ezüst és bronz. Ezek kombinálásával gyakorlatilag bármilyen szín kihozható.

Az összes LLumar fólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy üvegeit a hagyományos módszerekkel tisztíthassa a fólia sérülése nélkül. Továbbá minden ablakfóliánk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.

Foltom Kft.

Cégnév:
FOLTOM Szolg. és Ker. KFT

Adószám:
14061266-2-09
Céget bejegyző bíróság neve:
Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 09-09-013935

Műhely cím: 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61. (MOMÁL udvar)

Székhely, postai cím: 4031 Debrecen, István út 133. V/15.

A Foltom Kft. mindig is szem előtt tartotta a vevők igényeit, ezért szolgáltatásait és termékskáláját a piac legújabb kínálatához alakítja, miközben régi vevőköréről sem feledkezik meg. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is meggyőződik erről, mint cégünk egy újabb elégedett ügyfele.