Biztonsági Üvegfólia

A biztonsági ablakfóliák védelmet nyújtanak a személyi sérülés és a tulajdon elleni káreseményekkel szemben.

A LLumar ablakfóliák gyártója (Eastman Chemical Company), a tulajdonát képező gyártási technológiának és gyártási tapasztalatának köszönhetően a világ legjobb biztonsági fóliáit képes előállítani.
A biztonsági ablakfóliák egy láthatatlan réteget képeznek az üvegen, ezáltal segítséget nyújtva az üvegtörés okozta balesetek elkerülésében. Megvédik értékeinket, betörés vagy akár erőszakos cselekmények, mint például rongálás vandalizmus esetén.

A LLumar síküveg fóliák a már beépített üvegre vagy ablakra is felszerelhetőek, ezzel egyszerű és gazdaságos megoldást biztosítva a hagyományos üveg problémáira.

Az ablaküveg belső oldalára erősített LLumar biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képesek helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Így tehát védi otthonaink biztonságát, elriasztja a nem kívánt látogatókat és csökkentheti egy esetleges elemi csapás okozta kárunkat. Az ablakfólia javít a már meglévő síküveg minőségén és megfelel az összes európai és hazai egészségügyi és biztonsági előírásoknak. Még a megrepedt üveget is képes összetartani.

A biztonsági fóliák a többi LLumar terméktől legnagyobb mértékben a vastagságukban térnek el. Különféle vastagságokban állnak rendelkezésre (4,7,11 és 15 mil). A biztonsági ablakfóliák optikailag tiszták, a torzításmentes víztiszta üveg minden pozitív tulajdonságával bírnak, de léteznek színezett, hővédő vagy betekintés elleni kivitelben is, sőt autóüvegre is felszerelhetőek.

Biztonsági fóliáink minden lehetséges és szükséges minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ).

Több nemzeti hadsereg, követség vagy nemzetközi szervezet választotta már a LLumar biztonsági ablakfóliák általi védelmet, mint például az ENSZ vagy az EU különféle szervezetei.

Az összes LLumar biztonsági fólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy üvegeit a hagyományos módszerekkel tisztíthassa a fólia sérülése nélkül. Továbbá minden ablakfóliánk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül. 

Foltom Kft.

Cégnév:
FOLTOM Szolg. és Ker. KFT

Adószám:
14061266-2-09
Céget bejegyző bíróság neve:
Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 09-09-013935

Műhely cím: 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61. (MOMÁL udvar)

Székhely, postai cím: 4031 Debrecen, István út 133. V/15.

A Foltom Kft. mindig is szem előtt tartotta a vevők igényeit, ezért szolgáltatásait és termékskáláját a piac legújabb kínálatához alakítja, miközben régi vevőköréről sem feledkezik meg. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is meggyőződik erről, mint cégünk egy újabb elégedett ügyfele.