Autóüveg fólia

Hő- fényvédelem, UV védelem, betekintés védelem, biztonság.

Rengeteg előnnyel jár, ha autónk üvegeire autófóliát teszünk fel. Az első, és talán az egyik legfontosabb, hogy hővédő képességének köszönhetően számottevően csökkenthetjük a beltér hőmérsékletét nyáron. 

Szintén elsődleges szempont, hogy fóliával növelhető az autónk esztétikai értéke, vagyis szebbé varázsolja az autót.

Ezt követi a praktikusabb érv, ugyanis a fólia szinte teljesen képes megszűrni a káros UV-sugarakat, így nem kell félnünk attól, hogy az autó belseje kifakul, s még minket sem érnek el a káros sugarak.

Biztonsági szempontból nagy előnye az autófóliának, hogy egy esetleges baleset, vagy kavicsfelverődés során nem feltétlen törik darabokra az ablaküveg, a fólia egyben tarthatja.

Különböző autófóliák léteznek, attól függően, hogy melyik üvegre szeretnénk azt rátenni. A hátsó szélvédőre, valamint a hátulsó ablakokra olyan sötétségű fóliát választhatunk, amilyet szeretnénk, ám a vezető melletti ablakokra és az első szélvédőre olyat kell feltenni, ami legalább 70%-ban átereszti a napfényt.

S végül, de nem utolsó sorban az autófóliával ellátott autó is ugyanúgy tisztítható, mosható, mint a fólia nélküli üveg, így ezzel nem adódhat problémánk.

Foltom Kft.

Cégnév:
FOLTOM Szolg. és Ker. KFT

Adószám:
14061266-2-09
Céget bejegyző bíróság neve:
Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 09-09-013935

Műhely cím: 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61. (MOMÁL udvar)

Székhely, postai cím: 4031 Debrecen, István út 133. V/15.

A Foltom Kft. mindig is szem előtt tartotta a vevők igényeit, ezért szolgáltatásait és termékskáláját a piac legújabb kínálatához alakítja, miközben régi vevőköréről sem feledkezik meg. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is meggyőződik erről, mint cégünk egy újabb elégedett ügyfele.