Autó fóliázás

Rengeteg előnnyel jár, ha autónk üvegeire autófóliát teszünk fel. Az első, és talán az egyik legfontosabb, hogy növelhető vele az autónk esztétikai értéke, vagyis szebbé varázsolja az autót. Ezt követi a praktikusabb érv, ugyanis a fólia szinte teljesen képes megszűrni a káros UV-sugarakat, így nem kell félnünk attól, hogy az autó belseje kifakul, s még minket sem érnek el a káros sugarak.

Biztonsági szempontból nagy előnye az autófóliának, hogy egy esetleges baleset, vagy kavicsfelverődés során nem feltétlen törik darabokra az ablaküveg, a fólia egyben tarthatja. Különböző autófóliák léteznek, attól függően, hogy melyik üvegre szeretnénk azt rátenni. A hátsó szélvédőre, valamint a hátulsó ablakokra olyan sötétségű fóliát választhatunk, amilyet szeretnénk, ám az első oldalsó ablakokra olyat kell feltenni, ami legalább 70%-ban átereszti a napfényt, s az elülső szélvédőre pedig minimum 75%-os fényáteresztő fóliának kell felkerülnie.

S végül, de nem utolsó sorban az autófóliával ellátott autó is ugyanúgy tisztítható, mosható, mint a fólia nélküli üveg, így ezzel nem adódhat problémánk.

Autóüveg fóliák

A LLumar autófóliák arra lettek kifejlesztve, hogy esztétikusabbá varázsolják autónk kinézetét, valamint védelmet nyújtanak a nap melege és vakítása ellen, továbbá alkalmazásukkal csökkenthetjük a baleset vagy betörés esélyét.

Karosszériavédő fóliák

A karosszériavédő fólia, vagy más néven kavics fólia láthatatlan védelmet nyújt az autója fényezésének. Használatával a nagy sebességnél autónak ütköző apró tárgyak, mint kavicsok, bogarak vagy a téli homok és só többé nem károsítják a fényezést. A LLumar kavicsfelverődés elleni fólia segítségével megőrizheti autója új, hibátlan megjelenését.

Design fóliák

A design fóliázás célja elsősorban a kiállítási autók és a bemutatókon megjelenő gépkocsik díszítése. A design egyedi igények szerint alakítható.

Foltom Kft.

Cégnév:
FOLTOM Szolg. és Ker. KFT

Adószám:
14061266-2-09
Céget bejegyző bíróság neve:
Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 09-09-013935

Műhely cím: 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61. (MOMÁL udvar)

Székhely, postai cím: 4031 Debrecen, István út 133. V/15.

A Foltom Kft. mindig is szem előtt tartotta a vevők igényeit, ezért szolgáltatásait és termékskáláját a piac legújabb kínálatához alakítja, miközben régi vevőköréről sem feledkezik meg. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is meggyőződik erről, mint cégünk egy újabb elégedett ügyfele.