Anti-Graffiti Üvegfólia

Az anti-graffit fóliák megvédik az üvegfelületeket a rongálástól, így csökkentve a rongálás okozta veszteségeket.

A LLumar Anti-Graffiti Fóliák azzal a céllal lettek kifejlesztve, hogy üveg és más felületeket védjenek meg a véletlen vagy szándékos rongálásoktól így csökkentik a rongálás okozta üvegcsere költségeit.

Az anti-graffiti fóliák bármely sík és sima felületre felszerelhetők, ahol az anyag megengedi a felhasználást. Például a márvány felületen felhasználható, de pórusos felületekre, mint például a tégla nem lehetséges a felszerelés.

Hogyan működik az anti-graffiti fólia?

A fólia egy láthatatlan akadályt képez a támadó és az üveg között. Fóliánk karcmentes rétege, független tesztek által bizonyítottan a legellenállóbb az iparban, így amikor a támadó megkarcolja a bevont felületet, az ugyanolyan érzetet ad, mintha az üveget karcolta volna meg. A rongálás után a fólia eltávolítható a felületről mindenféle károsodás nélkül.

A számos szálloda, üzlet és egyéb intézmény mellett melyek üvegfelületei folyamatosan graffiti veszélynek vannak kitéve, jelenleg számos európai városi személyszállítási és vasúttársaság is használja a LLumar graffiti fóliákat a rongálások okozta károk csökkentésére.

Egyes társaságok, mint például a Deutsche Bahn német vasúti társaság, kizárólag LLumar graffiti fóliával ellátott szerelvényeket enged forgalomba.

A graffiti fóliák továbbá védelmet nyújtanak az üvegtörés okozta károk és lopás ellen is. Erről bővebb információt a Biztonsági Üvegfólia oldalon talál.

Fóliáink előnye, hogy nem kizárólag a beltéri felületeken használhatóak fel, mivel egyes anyagaink külön kültérre kifejlesztett karcálló réteggel vannak ellátva, melyek ellenállóbbak az időjárás viszontagságai és az UV sugarak ellen.

Foltom Kft.

Cégnév:
FOLTOM Szolg. és Ker. KFT

Adószám:
14061266-2-09
Céget bejegyző bíróság neve:
Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 09-09-013935

Műhely cím: 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61. (MOMÁL udvar)

Székhely, postai cím: 4031 Debrecen, István út 133. V/15.

A Foltom Kft. mindig is szem előtt tartotta a vevők igényeit, ezért szolgáltatásait és termékskáláját a piac legújabb kínálatához alakítja, miközben régi vevőköréről sem feledkezik meg. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is meggyőződik erről, mint cégünk egy újabb elégedett ügyfele.