Szigetelő Fólia

Minőségi fóliák széles választékával várjuk, hogy Ön minden helyzetben megtalálja az ideális épületfóliát. Az alábbiakban bemutatjuk az általunk kínált fóliákat, hogy Önnek könnyebb legyen a választás.

A LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliák közel bármely üvegszerkezet teljesítményét növelni tudják, így segítve a költségek csökkentését. Hivatalos és független szakértők által végzett energia auditok bizonyítják, hogy a LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliákkal ellátott épületek akár 15%-os energiacsökkentést is elérhetnek, hatásosabb légkondicionálás biztosításával és co2 csökkentéssel átlagosan három éven belüli megtérülési idővel.

A CPFilms a Johnson Controls független energia auditálló cég közreműködésével végzett tesztjében az épületen semmilyen változás nem történt a LLumar fólia felszerelését kivéve. Ahogy az alábbi ábrán is látható, a teszt mérési eredményei egyértelműen bizonyítják a fólia hatékonyságát és energia-megtakarítási tulajdonságát. A teszt bővebb leírásához kattintson ide.

Az Ön épülete energia-hatékony?

Egy épület hűtési szükségletének egyharmada az ablakon beáramló hőgyarapodás miatt keletkezik, amellett hogy hozzávetőlegesen az ablakok 75%-a nem energiahatékony. A LLumar a megrendelő kérésére elvégez egy energia analizációt az egyik legelfogadottabb program, a DOE-2 analízis szoftver segítségével, hogy előre jelezhető legyen a megtérülés és a megtakarított energia mennyisége. Mindemellett a LLumar energia auditálló rendszer az egyetlen olyan eszköz, amelyet független és a világ egyik legnagyobb energiakonzultáns vállalata is hatékonynak és megbízhatónak minősített.

Hogyan dolgozik a fólia?

Az erős poliészter laminátumok és egyéb bevonatokból felépülő LLumar energiafelhasználás optimalizáló termékek:

Csökkentik a hő gyarapodást akár 85%-kal.
Kizárják az UV sugarak 99%-át.
Növelik a komfortérzetet a hő és a káprázódás csökkentésével.