Gyakran Ismételt Kérdések

Olyan fóliát szeretnék, ami engedélyes és sötét!

A fóliák használatát szigorúan szabályozzák az idevonatkozó Közlekedési Főfelügyelet szabályozása, melynek értelmében:
- csak olyan fóliát lehet használni gépkocsi üvegeken amely rendelkezik "H" engedéllyel
- első szélvédő üvegen a fényáteresztés 75% / szélvédő csík, a napellenző magasságáig engedélyezett
- Vezető melletti üvegeken a fényáteresztés 70%.
- Vezető mögötti üvegeken és a hátsó szélvédőn nincs korlátozás.

Műhelyünkben készséggel megmutatjuk ezen szabályozásnak megfelelő konkrét fóliákat!

Kicsi gyermekeim, gyermekülésbe kényszerítve állandó napsütésnek és fokozott hőhatásnak vannak kitéve, de a tappancsokkal felrakható árnyékolók nem nyújtanak elegendő védelmet. Van megoldás?

Igen, megoldás létezik! A LLUMAR autóüveg fóliák kiváló hővédő képességével és a nap káros sugarainak csökkentésével elérhető a várt eredmény! Fóliatípustól függően 44 - 70%-ig csökkenthető a hőhatás, valamint minimálisra csökkenthető a nap vakító hatása. Gyermekeink védelmének érdekében javasoljuk figyelmébe a biztonsági és egyben hővédő filmek választási lehetőségét. Az üvegek szilánkmentesítését biztosító filmek megóvják utasainkat az esetleges plusz sérülésektől!

Az autóm motorháztetején rengeteg fehér petty látható, azaz a kőfelverődés nagyon csúnyává tette. Fóliával csökkenthető ez a hatás?

Sajnos a meglévő sérüléseket nem tünteti el ill. nem csökkenti az általunk használt karosszéria fólia. A fólia színtelen, tökéletesen követi az egyenetlenségeket, így megmutatja a hibákat később is. Bár tény, nem fokozódik tovább a sérülés. Karosszériavédő fóliánk tökéletesen megvédi gyári sértetlen lakkfelületünket a kőfelverődéstől, a bogarak, kátrány okozta sérülésektől, nem beszélve a parkolókban szerezhető karcolásoktól, ill. bevásárló kocsik okozta mély nyomoktól. Konkrét példákkal tudjuk megmutatni a fólia hatását műhelyünkben.

Áruszállító kisteherautóm körablakos, így bárki láthatja szerszámainkat, és egyéb tárgyainkat. A fólia megakadályozza a belátást?

A nagyon sötét fekete fólia tökéletesen megakadályozza az illetéktelen belátást. Teherautó esetében a hátsó szélvédőt is lehet sötétre fóliázni, így még jobban lehet biztosítani azt, hogy ne lehessen belátni a gépkocsiba. Speciális hővédő fekete fóliával ideális eredmény érhető el még az élelmiszerszállító járművek esetében is.
Jöjjön el, s próbálja ki a kiváló minőségű fóliáinkat!

Lakásunk tetőtéri ablakai miatt elviselhetetlen a forróság a fenti szobákban.  Már próbáltam sok árnyékolót, de nem nyújtott megfelelő védelmet. Önök terméke megfelelő védelmet nyújt?

Kétféle megoldást is tudunk javasolni:
• Egyik a tükröződő filmmel történő védelem, mely akár a beáramló hő 80%-át is képes visszaverni.
• Figyelmébe ajánljuk speciális roló családunkat, melynek esztétikus tokmegoldása és különleges rolóanyaga egyszerre biztosítja az esztétikumot és a tökéletes védelmet.

Ingyenes felmérésünkkel és konkrét ajánlatunkkal állunk rendelkezésükre!

A bejárati ajtó üvegei tükröződő barnák. Nappal tökéletesen véd a belátástól, de este könnyedén be lehet látni. Az Önök fóliája megoldja-e ezt a problémát?

A probléma valóban sok embert érint, hiszen intimitásunkat veszítjük el az akadálynélküli belátással. A megoldás összetett. A már meglévő reflektív üvegre sötét tónusú fólia ragasztása nagymértékben csökkenti a belátás esélyét, s nem szünteti meg a kilátást sem. A tökéletes belátás elleni védelem az opálos, illetve matt fóliák használata, de ebben az esetben egyik irányban sem láthatunk át.

Üzletünkben, ill. műhelyünkben készséggel állunk rendelkezésükre.
Hívásukra, személyes felmérésünk alkalmával a legoptimálisabb megoldást javasoljuk.

A gépkocsink küszöbeit a feleségem tűsarkú cipői és a gyerekek figyelmetlensége nagyon hamar kopottá teszik. Milyen megoldást tud javasolni?

Egy teljesen víztiszta fóliával megóvhatjuk a kritikus karosszéria részeket úgy, hogy az elem színe nem változik meg.
Egy másik tökéletes védelem a küszöb betét használata, ami matt fekete és alumínium színekben kellemes kiegészítőjévé válhat gépkocsinknak.