Dekoratív Fólia

A színes vagy mintázott dekorfóliákkal megváltoztathatunk bármilyen üvegfelületet.

A LLumar dekoratív fóliák rendkívül jól alkalmazhatóak iroda helységek átalakítására, éttermek látványosabbá tételére, egyedi üzlet helységek kialakítására, vagy hotel szobák kinézetének módosítására.

A matt filmek nagymértékben átengedik a napfényt, de ugyanakkor meggátolják a belátást, így remek megoldást nyújtanak otthonunk vagy irodánk ablakainak átláthatatlanná tételéhez.

A LLumar dekorfóliák hasonló hatást keltenek, mint a maratott üveg, annak költségének töredékéért. Dekorfóliáink kihangsúlyozzák a kreativitást és a flexibilitást. A gyakorlott kivitelezők kézzel vagy akár plotter segítségével bármilyen mintát vagy logót ki tudnak vágni az anyagból, amely teljesen egyedi látványt nyújt az ablakok, ajtók vagy térelválasztók üvegfelületein.

Bár a maratott üveg mintái széles körben alkalmazhatóak és feltűnést keltenek, beszerelésük és fenntartásuk körülményes. A mart üveg módosítása majdnem hogy lehetetlen és a tisztítása is problémákat okozhat.

Ezzel szemben a LLumar dekorfóliák bármikor eltávolíthatóak, változtathatóak, míg kinézetre igen hasonlóak a mart üveghez. Ez a rugalmasság jól kihasználható bérelt irodák vagy más üzleti helyiségek esetén, ahol a céges logó vagy arculat az idő teltével átalakítható.

A LLumar dekoratív fóliák különféle színekben és mintákkal állnak rendelkezésre, úgymint csíkos, sávos, négyzethálós, pöttyös vagy piros, sárga, zöld, kék, bronz vagy matt fekete, ezüst és bronz. Ezek kombinálásával gyakorlatilag bármilyen szín kihozható.

Az összes biztonsági fólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy üvegeit a hagyományos módszerekkel tisztíthassa a fólia sérülése nélkül. Továbbá minden filmünk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.


Circles M C30

Dash M D30

Honeycomb M H30

Illusion M I30

Rice Paper M RP30

Squares M S30

Textured Squares M TS30

Vertical Blinds VB30

Waves M W30

MABISZ Nytsz: 1502-10/2001.

TELJESíTMÉNYADATOK

Forrás: www.llumar.hu