Autófólia

Az autófóliák előnyeiről:

Rengeteg előnnyel jár, ha autónk üvegeire autófóliát teszünk fel. Az első, és talán az egyik legfontosabb, hogy növelhető vele az autónk esztétikai értéke, vagyis szebbé varázsolja az autót.

Ezt követi a praktikusabb érv, ugyanis a fólia szinte teljesen képes megszűrni a káros UV-sugarakat, így nem kell félnünk attól, hogy az autó belseje kifakul, s még minket sem érnek el a káros sugarak.

Biztonsági szempontból nagy előnye az autófóliának, hogy egy esetleges baleset, vagy kavicsfelverődés során nem feltétlen törik darabokra az ablaküveg, a fólia egyben tarthatja.

Különböző autófóliák léteznek, attól függően, hogy melyik üvegre szeretnénk azt rátenni. A hátsó szélvédőre, valamint a hátulsó ablakokra olyan sötétségű fóliát választhatunk, amilyet szeretnénk, ám az első oldalsó ablakokra olyat kell feltenni, ami legalább 70%-ban átereszti a napfényt, s az elülső szélvédőre pedig minimum 75%-os fényáteresztő fóliának kell felkerülnie.

S végül, de nem utolsó sorban az autófóliával ellátott autó is ugyanúgy tisztítható, mosható, mint a fólia nélküli üveg, így ezzel nem adódhat problémánk.